MAS DE NINCLES - BRISAT

Elaborat amb una maceració prefermentativa i parcialment fermentativa per tal d’extreure tots els aromes i notes varietals en boca.

Verema selectiva per tal d’assegurar la màxima qualitat dels raïms que estaran en maceració amb el most. El final de la fermentació s’ha fet en barrica, estant en contacte amb les lies entre 3 i 9 mesos.

Aquest es un vi estructurat, potent en boca i amb gran intensitat aromàtica.

Blanc Brisat

Brisat 2016

Blanc Brisat

Brisat 2018

MAS DE NINCLES- FLOR

Provinent de most flor de la varietat cartoixà (xarel·lo). Aquest most es el que flueix per gravetat després d’haver trepitjat el raïm. Això produeix vins delicats en nas i boca. La criança en barrica i sobre lies li aporta volum i cremositat, que juntament amb la acidesa natural d’aquesta varietat permet una evolució en botella.

Xarel·lo Flor

Flor 2016

Flor

Flor 2017

MAS DE NINCLES- ENVELLIT

Ull de llebre, criança durant un any en barrica i la resta en ampolla. Es un vi amb cos i equilibrat. Les característiques varietals del raïm estan arrodonides amb les notes terciàries adquirides durant la criança. Les vinyes estan plantades en un terreny en pendent i d’estructura arenosa-calcària, sent un terreny poc productiu que permet augmentar la complexitat del vi.

Negre criança

Envellit 2016

Envellit

Envellit 2017