Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/cellerapotecari.com/:/home/cellerapotecari.com/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/cellerapotecari.com/web/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/Integrations/Bookings.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/cellerapotecari.com/:/home/cellerapotecari.com/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/cellerapotecari.com/web/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 TROS D'EN RULL - www.cellerapotecari.com

TROS d'EN RULL - ORANGE WINE

Els orange wines, o també coneguts com a vins ambres, es produeixen amb varietats de raïm blanc però, degut a la maceració amb les pells canvien les seves característiques. Una de les peculiaritats es el seu color intens i ataronjat. D’aquí ve el seu nom. La maceració amb les pells n’extreu els tanins i li confereix complexitat i potència en boca. Aquesta maceració també fa augmentar la intensitat aromàtica.

Orange Wine es portar a l’extrem el concepte de vi brisat. Procés molt apreciat en el passat, però que les tècniques modernes de vinificació van deixar oblidat. A qui li agradi els vi amb caràcter, gaudirà aquest estil sense cap mena de dubte.

Orange wine

Orange Wine 2018

Tancar Menu
×
×

Cart